Min gæstebog 4

Skriv gerne kommentarer

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email Hjemmeside 20-03-2012

sanne steenberg hansen

Hej, Karin
Jeg har tidl. kontaktet dig. Kunne du tænke dig at blive interviewet om Humledalshuset/din barndom til brug for materiale til skolerne om Hammerværket/granitbrydningen? Jeg vil meget gerne have nogle personlige oplevelser til materialet. Der mangler også kvindehistorier.

Med venlig hilsen
Sanne Steenberg Hansen
Museumsformidler Bornholms Museum

Email 24-05-2011

Maj-Britt Søensen

Hej Karin.
Jeg har med fornøjelse læst din side om Humledalshuset og beskrivelsen af de mennesker, der har boet der. Det fremkaldte mange kendte ansigter og gode minder fra barndommen. Jeg har ikke selv noget med Humledalshuset at gøre, jer er født og opvokset i Allinge, men min morfar og mormor, Martin og Elin Andersen, boede i Humledalshuse, hvilket vil sige, at min mor, Sonja, voksede op i Humledal eller "Humlehodda", som vi lige så tit kaldte det, og de to logerende, som du nævner, var min morfars brødre.
I går ringede jeg så til min søster Gitte for at fortælle om din spændende side, og så siger hun, at den kendte hun godt, for I har gået i klasse sammen, og du havde fortalt om den.
Tak for det, jeg har pludselig fået en masse kendte ansigter frem, som har været godt gemt i hukommelsen.
Venlig hilsen
Maj-Britt Sørensen

Email 24-05-2011

Jørn Holm-Pedersen

Hej Karin.
Du kender næppe mig, men jeg kan så fortælle dig, at jeg husker dig som en lille pige, lillesøster til Jytte, som jeg gik klasse med nogle år. Din bror Jørn Ole kender jeg også. Jeg er et af Anna Månssons mange børnebørn. Min kone og jeg jeg var for - jeg tror det er fire år siden - oppe og besøge din mor i Humledal. Du husker måske Karen og Aages ældste søn Benny, mion fætter. Hans ældste søn Ivan har for nylig købt dit barndomshjem.
Jeg flyttede fra Øen i 1956 til Roskilde, og for fire år siden videre til Frederikshavn. Min kone og jeg har siden 1987 haft en lille lejlighed på Strandslot, som vi råder over to gange 14 dage hvert år, og hver gang vi er her, er vi forbi Humledalshuset og genopfrisker gamle minder.
Hils Jytte og Jørn Ole mange gange fra mig.
Jørn

Email 16-03-2011

Carsten Møller-Christensen

Hej!
Jeg blev af din bror informeret om denne side om Humledalshuset. Og efter at have boet og virket her i Allinge-Sandvig i 30 år, er min interesse for Fyrvej - og naturen i Sandvig - bare blevet større og større.

Jeg har været i dit barndomshjem, hvor jeg har talt med din mor. Jeg husker ikke, om jeg også har været der, medens din far levede.


Med venlig hilsen
Carsten Møller-Christensen

Email 28-01-2011

sanne steenberg hansen

Hej, Karin
Tak for en herlig hjemmeside. Bornholms Museum - hvor jeg arbejder - er i gang med at få et overblik over Hammerværkets historie, herunder alle de historier/emner, der knytter sig til værket. Din hjemmeside har givet os gode og spændende historier om hverdagslivet. Du fortæller meget underholdende. Jeg har just anbefalet din hjemmeside til de andre, der er interesserede i vores projekt, som er en del af Bornholms Regionskommunes projekt "Mulighedernes land", her spiller Hammerværket/Hammerhavnen en central rolle.

Mvh. Sanne Steenberg Hansen, Museumsformidler

Email 19-02-2010

Karin

Flere har sagt, at man ikke kan skrive i min gæstebog - det kan man godt! Når du har skrevet din besked, skal du klikke på den blå bjælke:'Nej-ikke noget foto.Vis min besked' for at komme videre. (Og hvis du vil sætte et foto sammen med din besked, så er det selvfølgelig den grønne bjælke - prøv bare)
Hilsen Karin

Email 25-09-2008

Conny

Hej Karin.
Det er en fin hjemmeside, du har lavet, og som du dog kan fortælle, enkelt og levende. Jeg fik nogle glimt tilbage til min egen barndom, især da du nævnte, at du "klæftada kroga". Det gjorde jeg også, firskeren hed Børge, han leverede de fleste fisk, som vi spiste, min far fik dem for et par øller. Min mor fik lidt håndører for at arbejde med kroge og garn. Hvor jeg dog husker de kolde aftener i udhuset viklet ind i garn, der skulle vikles ud.
Hilsen Conny

Seneste kommentarer

30.12 | 15:16

Vi talte med en sød dame i nr. 3 men så ikke noget indefra. Ja tak til billeder ☺️ elizabeth.meltinis@gmail.com

30.12 | 11:34

Spændende - fik I set huset indefra?
Jeg vil gerne sende billeder til dig, hvis du giver mig din mailadresse ( kan ikke se adr. her)

30.12 | 07:58

Spændende dag i går, hvor vi fandt Prebens bedsteforældres hjem. I folketællingen for 1916 bor den fattige stenflækker Sigismund Meltinis med kone Magdalena, deres børn og 5 andre familier i huset.

20.12 | 09:45

Ivan er efterkommer af Karen, som er nr 2 fra venstre i øverste række på familiebilledet. Hun er hans farmor.

Del siden