Min gæstebog 3

Skriv gerne kommentarer

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 19-09-2012

Jørn Holm-Pedersen

Kære Karin.
Jeg har en håndfuld gamle digitaliserede fotos fra Hammeren, de ældste formentlig fra starten på 1900-tallet. Er du interesseret i kopi af disse? Hvis ja så send mig din mailadresse.
Mange hilsner
Jørn

Email 17-09-2012

jørgen gummesen

hej! det var morsomt at læse om Humledalhuset, hvor min farfar Karl Edvard Gummesen blev født. Og spændende med Gustav G...mon han er bror til Ola G, som jo er min oldefar. Jeg vidste ikke, at Ola havde noget familie med fra Blekinge. Tak for kigget! MVH

Email 20-08-2012

Karin

Hej Camilla
På dit lokale bibliotek kan du finde en serie bøger, der hedder "Danmarks søer". I bind 1 er der en masse oplysninger bl.a. om Hammersøen. Hvis du stadig ikke har fået svar på dine spørgsmål, så har vi en fin spørgetjeneste, der hedder
www.biblioteksvagten.dk - dem kan du kontakte over nettet.
Held og lykke med opklaringen - og tak for din interesse for min hjemmeside.
Hilsen Karin

Email Hjemmeside 19-08-2012

Camilla Lindberg

Hejsa... Tak for kigget.. Jeg synes Bornholms natur og historie er utrolig spændende... Kan du fortælle mig hvordan gamle Dam er opstået?? Det er da ikke et gammelt stenbrud vel? Og hvorfor siger man at hammersø er Danmarks eneste bjergsø? Gamledam ligger
da højere, så jeg vil da mere kalde den for en bjergsø... Og det samme med krystalsøen, men den er jo så menneskeskabt af et gammelt stenbrud.. Hammersø skulle være en naturlig sø, men er gamledam ikke også det??

Email 18-08-2012

Hetti

Jeg fandt et billede fra 1954-55 hvor Musse og jeg tager et velfortjent hvil på trinbrættet af slagter Jensen´s bil.
Vipsen var hvalp af Musse og kom til verden nogle år senere ...

Email 09-08-2012

Karin

Hej Sten-Ole
7 børn, en gris og ikke en, men hele to hunde - Musse og Vipsen - som jeg selvfølgelig ikke kunne drømme om at drille! Jeg har desværre ikke noget billede af dem,men nu er de kommet med i "historien".
Hilsen fra Karin

Email 05-08-2012

sten o k nielsen

Hej karin-tak for en flot nostalgisk gensyn med barndomshjemmet jeg er sten fra familien i nr.7 med de 7 unger og et slagtesvin har du glemt at vi også altid havde en lille hund som du sikkert også har drillet. Hilsen til jytte og jørn-ole.

Email 03-08-2012

Erik Månsson

Hej Karin
Det er Erik Månsson igen.
Jeg synes, at det er en smadder god side du har om Humledalshuset.
Jeg ville sætte stor pris på at du tilføjede mig som barn til Karen og Åge Mortensen, da jeg jo var en del af familien fra 1951 til 1956.
Jeg kan huske at din far han arbejdede i Ivigtut på Grønland i perioder, og det var altid spændende når han kom hjem og fortalte om livet deroppe, en gang havde han en lille model af en grønlandsk kajek med hjem, den blev beundret meget.
Den Anne-Marie
som du skriver købte Karen og Åges hus, hun var min klassekammereat, da hed hun Christoffersen til efternavn. Hun døde desværre i en meget ung alder.
Din side vækker virkelig mange minder fra barndommen, jeg kan blandt andet huske, at Tommy brændte den
midterste lokumsdør af, hvilket også fremgår af det billede jeg har af dig og Hetti.
Jeg husker at Fred Nielsen blev kaldt "Spragle" på grund af hans tusind fregner.
Jeg har en gang i halvfemserne besøgt Humledal, og der talte jeg med din mro Maude,
hun var vist ret svagt seende, men hun kunne kende mig på min stemme.
Hilsen Erik

Email 02-08-2012

Erik Månsson

Hej Karin,
Mit navn er Erik Månsson og jeg var plejebarn hos Karen og Åge mortensen, som var jeres naboer.
Jeg boede i Humledal i godt og vel 5 år, og kan også tydeligt huske når vi "klæftada Kroga".
Jeg har leget meget med Jytte og Jørn Ole,
men det kan du selvfølgelig ikke huske. Jeg har et pragfuldt billede af dig og Hetti, hvor i er klædt ud som hawaipiger og danser ude på bakken. Hvis jeg får din mailadresse, kan jeg sende det til dig.
Hilsen Erik

Email 17-06-2012

Lene Steenbuch

Hej Karin! Det er en super flot hjemmeside, du har! Jeg er i den samme udstillingsgruppe som Lynn, der har skrevet til dig. Jeg vil lige høre, om det er korrekt, som jeg har udledt af det du har skrevet, at du er søster til Kenn-Erik Olsen, der bor her i Sandvig, hvor vi også bor? Må jeg spørge, hvilket år du er født? Jeg er født i 1946, og har kommet her i Sandvig, siden jeg blev født, måske kender vi hinanden lidt? Hilsen Lene

Email 11-06-2012

Lynn Hansen

Kære Karin
Jeg vil høre om vi må tage nogle kopier af din hjemmeside. Vi er en udstillingsgruppe som skal lave en udstilling "Granitstøv og sandvandring" ifm åbning af Hammerhavn og Sandvig strand projketerne. Vi vil gerne vise bl.a de gamle stenhuggerhuse og arbejdslivet i dem. Kan du evt. maile dit tlf.nr. mvh Lynn Hansen mob. 30180569

Email 07-06-2012

Hetti

Udsigten fra Højemeter, som vi ynder at kalde "bjerget" som vi med lethed besteg da vi var store børn (hvis vi måtte for mor)...billedet er taget på min sidste bjergbestigning i 1998. Sandvig og Hammersøen fik jeg også med.

Ps. Hvis billedet ikke fremstår tydeligt, vil du så være sød at slette det Karin ?

Email 06-06-2012

Hetti Karlkvist

Hej Karin....nøj en overraskelse med din flotte hjemmeside af også mit bardomshjem..vi er fra samme tid, og det anede mig det var dig Karin der var initiativtageren....tak tak for det flotte gensyn af Humledal / Humledalshuset :) jeg kigger helt sikkert ind igen

Hilsen
Hetti

Email 23-03-2012

Karin L

Hej Henning
Tak for de pæne ord om min hjemmeside. Jeg har fluks rettet navnet til Gudrun (har lige checket i arkivalieronline.dk, og du har fuldstændig ret).
Men huset hedder altså Humledalshuset og ikke Humlehuset.....
Mvh Karin L

Email 21-03-2012

Henning Dichmann Drumm Høybye

Hej Karin.
Jeg kender og kendte ikke noget til Humlehuset. Fandt din hjemmeside, da jeg søgte på Google efter: Hans Mathias Bendtsen. Her ser jeg så, at han sammen med hustru og tre døtre bor på Matriklen ved FT-1906. Hustruen Johanne Anina Petræa Olsen er datter af Johan olsen og hustru, der har boet på matriklen, hvor jeg bor nu. Der er en lille skrivefejl på den side, hvor familien er nævnt. Datteren hedder Gudrun og ikke Susan.
Flot og interessant hjemmeside.
Mvh. Henning Dichmann Drumm Høybye, Rønne

Seneste kommentarer

30.12 | 15:16

Vi talte med en sød dame i nr. 3 men så ikke noget indefra. Ja tak til billeder ☺️ elizabeth.meltinis@gmail.com

30.12 | 11:34

Spændende - fik I set huset indefra?
Jeg vil gerne sende billeder til dig, hvis du giver mig din mailadresse ( kan ikke se adr. her)

30.12 | 07:58

Spændende dag i går, hvor vi fandt Prebens bedsteforældres hjem. I folketællingen for 1916 bor den fattige stenflækker Sigismund Meltinis med kone Magdalena, deres børn og 5 andre familier i huset.

20.12 | 09:45

Ivan er efterkommer af Karen, som er nr 2 fra venstre i øverste række på familiebilledet. Hun er hans farmor.

Del siden